ZwangerFit® OUTDOOR Brunssum   


Wat is ZwangerFit® OUTDOOR?

Wat is ZwangerFit® OUTDOOR?

Bewegen in de buitenlucht tijdens je zwangerschap onder begeleiding van een YVLO ZwangerFit®-coach.

Je beweegt op je eigen tempo in de frisse buitenlucht en gaat je mentaal en fysiek sterker voelen. Naast de verbetering van de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht, ben je samen met je ZwangerFit®-coach bezig met de voorbereiding van de bevalling.

Waarom ZwangerFit®?

Waarom ZwangerFit®?

Lichamelijk actief zijn is ontzettend belangrijk voor een vitale zwangerschap. Fit zijn tijdens de zwangerschap leidt niet alleen tot een gezonde zwangerschap en bevalling, maar stimuleert ook het herstel na de zwangerschap. Ook is afvallen na de bevalling makkelijker wanneer je ook tijdens de zwangerschap bent blijven sporten.

Waarom buiten?

Waarom buiten?

Omgeven zijn door natuur heeft overduidelijk mentale gevolgen; het zorgt voor een ontspannen gevoel, een gezondere geest, meer zelfvertrouwen en een vermindering van stress.

''Van alle goede redenen om te sporten, is Zwanger zijn de mooiste.''


Voor wie: Prépartum vanaf 16 weken tot aan de bevalling. Postpartum vanaf 6 weken tot 9 maanden na de bevalling.

Startmoment: Bij ZwangerFit® OUTDOOR Brunssum kun je op elk gewenst moment instromen.

Locatie: We starten vanuit V&O Fysio in Treebeek, Uranusstraat 17. De lessen vinden o.a. plaats in het Emmapark. Bij slecht weer trainen we binnen bij V&O Fysio

Lestijden (pré- en postpartum): Woensdag 19:30 - 20:30 uur.

Kosten: De kosten voor 10 lesuren ZwangerFit® OUTDOOR Brunssum bedragen € 100,00 incl. b.t.w. Daarna is het mogelijk om uit te breiden met losse lessen.

ZwangerFit®-coach: De lessen vinden plaats onder begeleiding van Fidesca Oostdijk. Fidesca is, naast moeder van 2 dochters, fysiotherapeut, YVLO ZwangerFit®-coach en bekkentherapeut methode Cecile Röst bij V&O Fysio.

Aanmelden: Voor meer informatie of aanmelding, kun je telefonisch contact opnemen via 045-525 52 56 of mailen naar info@venofysio.nl.